Äntligen pallplats!

3:e plats på Växjöbuggen 16/11-2013
3:e plats på Växjöbuggen 16/11-2013

Trevlig tävling i helgen i Teleborgshallen när Jivers anordnade tävling både för Regional och Nationellt klassade dansare. Klubben var representerade med 11 par och i vår klass så var vi bara 10 par och hopslagna med S-klass. Det var iof bara Bert o Britt så första platsen var så gott som given redan på förhand.

Med tanke på det övriga motståndet så hade vi bra chans att få en bra placering men det går inte att ta ut något på förhand. Med 10 par så blev det semifinal och där var det med nöd och näppe vi kom vidare till final, inte övertygande så förhoppningarna inför finalen var väl inte så jättehöga.
Bra låt i finalen och vi gjorde väl vad som kan förväntas av oss, kändes bra och nu var det bara att invänta prisutdelningen!

Den ena speakern var väldigt otydlig och hördes dåligt hela dagen så när det var dags att ropa upp vår pristagare så var det givetvis hon som skulle göra detta!
Där vi satt så hör de vi iaf att hon ropade upp vårat nummer och namn så då var 3:e platsen vår men när vi skull egå in på golvet och fram till prispallen så kom ett annat par och tryckte sig förbi och det blev ovanligt tyst i hallen!

Detta par tyckte att det var deras nummer som ropades upp och de gick fram för att få ta emot priset, det tog några minuter innan det uppdagades att det var fel par på pallen och när vi kom fram för att byta plats så var de mindre villiga att lämna tillbaka priserna. Detta är en stor miss av speakern som borde kollat att det var rätt par som kom fram, det blev säkert lite pinsamt för henne men det var inga oklarheter att det var vi som skulle ha priset 🙂

Detta var förta gången vi stop på pallen i A-klass, hittills så har vi bara tagit några 4:e placeringar så man får vara rätt nöjd med denna tävling.