Träningsåret 2012 – ej dans

Dags att summera år 2012 års träning.

Antal pass:
67 simpass
57 löppass
8 cykelpass
5 Spinningpass

Året började med mycket simning och kom inte igång med någon direkt löpning förrän i februari, men då bara på onsdagar, simning nästan 3-4 ggr/vecka.
Blev sjuk i början på juni, halsont och förskyld, detta höll på nästan hela månaden lite till och från. Kom igång strax före Lundegårdsveckan då det var dags för en ny omgång med halsont som fortsatte till efter Malung.

I början på augusti blev det focus på Kalmar MiniTri och träningen kom igång, dock sämre med simning så den delen blev ett bottennapp, borde veta att man skall värma upp om man skall simma frisim hela vägen.

Hösten var det mest simning 2ggr/vecka och löpning på onsdagar, i slutet på året så insåg jag att jag kunde genomföra lika mycket träningslängd som sverige är långt, 1572 km, detta lyckades jag med på årets sista dag på Sylvesterloppet där jag slog personligt rekord på 5 km med en km tid på 4,45.
Började också tänka på min löpteknik, kikat på POSE tekniken och försökt att få till en mer anslappnad löpning och då har tiderna blivit bättre.

Mål inför 2013 är att focusera på löptekniken och genomföra några triathlontävlingar samt cykla mer!