Billingebuggen Skövde

Då var denna tävling avverkad, det blev en lång dag.

Åkte hemifrån vid 06.00 då vi skulle vara i Skövde senast kl. 9.45. Detta fixade vi.
Vädret på morgonen var soligt, klart och kallt, -14 grader. Temperaturen sjönk under resan upp, i Lindshammar sjönk temperaturen från -16 till -20,5 bara på några kilometer, men steg igen när vi närmade oss Jönköping.

Väl framme på Valhall i Skövde så var det dags att göra sig iordning för dagens tävling, ombyte och uppvärmning. Vi har jobbat på att förändra vår dans och det skulle bli intressant att se om det har gett något resultat och om domarna tycker att det blivit bättre.
Vi var 28 par i vår klass så det började med uttagning som vi gick vidare från. I kvarten så var det en kanonlåt som vi dansat till ofta och det underlättar, så den runda klarade vi bra och det kändes kanon och det tyckte 2 av 3 domare också.
I semin så var det en platt låt som vi inte riktigt kom till freds med så den dansen kändes inget vidare, här blev det också stopp från vidare engagemang och vi slutade på en 10:e plats, det får vi ta som godkänt.

Sen var det en lång väntan innan Petra skulle upp på golvet och det blev en del fotande istället.
Fick ihop ett album på min danssida på Facebook med 112 bilder som jag tycker passade. Fått ca 40 likes efter det att jag lagt upp det albumet, kan jag få ihop 500 likes innan vi går på sommaruppehåll tro?

Jönköping och Linköping kvar innan SM i Karlstad så några bilder lär det bli.