Husförsäljning

Förra året i slutet på juli bestämde vi oss att vi skulle köpa min pappas hus eftersom han skulle flytta till lägenhet tillsammans med sin sambo. Kontakt togs med mäklare och nu skulle vi BARA tömma i våra skrymslen och vrår.
Bara är kanske är lite i underkant, har man bott i huset i 26 år så blir det mycket som sparas för det ”är bra att ha”. Men rensningen började och lite fix som behövdes inför en försäljning började. Eftersom vi visste var vi skulle flytta och inte hade något tidskrav på oss så minskade väl tempot så småningom, ett nytt ryck gjordes i slutet på året och tid bokades för fotografering så vi hade en deadline att gå på.

Kontakt med banken när det var dags att skriva om ett lån så tog vi upp våra planer och vi fick garantier att kunna låna inför renovering av det nya huset. Vi tänker byta kök och allmän renovering såsom omtapetsering och lite annat. Jaha, då var det dags att få ihop en renoveringskalkyl med allt vad detta innebär, vi hade tidigare tittat på kök men vi är nu tvungna att så till ett beslut.

Fotografering och besiktning är gjord och huset ligger nu ute på marknaden och tid för visning är bokad om en vecka, undrar om några är intresserade?

Det vi kommer att sakna från vårt nuvarande boende är vår sköna baksida med en liten damm och insynsskyddat läge med söderläge och utgång från köket rätt ut på altanen. Men man får väl skapa sig någon skönt sedan också.

Fortsättning följer………………..